Kütahya'da Otobüs Durağına Bırakılan Şüpheli Çanta Hayatı Felç Etti

Kütahya'da, İl Emniyet Müdürlüğü ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı binası önündeki...

Kütahya'da, İl Emniyet Müdürlüğü ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı binası önündeki otobüs durağında bırakılan şüpheli çanta şehirde hayatı felç etti. Fünye ile patlatılan paketten kozmetik malzemeleri çıktı.

Menderes Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) binasının hemen önündeki otobüs durağında şüpheli çanta bulunduğu ihbarı üzerine polis harekete geçirdi. Olay yerine bomba imha uzmanları çağrılırken, Meydan Kavşağı ile Sanayi Sitesi girişi araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Polis, güvenlik şeridinin ardından yerleştirdiği fünye ile çantayı patlattı.

Reklam
Reklam

Patlatılan çantadan bir bayana ait olduğu izlenimi veren kozmetik malzemelerinin çıkması dikkati çekti.Yapılan kontrollerin ardından 45 dakika boyunca araç ve yaya trafiğine kapatılan cadde tekrar açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: