Kütahya’da ’Psikolojik Dayanıklılık’ semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından ‘Dünya Ruh Sağlığı Günü’ kapsamında Psikolojik Dayanıklılık Semineri düzenlendi.Verilen bilgiye göre, Dünya Ruh Sağlığı Günü nedeniyle Fen Edebiyat Fakültesi’nde düzenlenen Psikolojik Dayanıklılık Seminerine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından ‘Dünya Ruh Sağlığı Günü’ kapsamında Psikolojik Dayanıklılık Semineri düzenlendi.
Verilen bilgiye göre, Dünya Ruh Sağlığı Günü nedeniyle Fen Edebiyat Fakültesi’nde düzenlenen Psikolojik Dayanıklılık Seminerine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hale Yacı konuşmacı olarak katıldı.
Dr. Hale Yacı, öğrencilere psikolojik dayanıklılığı artırmanın yolları, ruh sağlığını korumak ve güçlendirmek için yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi.(EFE)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz