Kütahya'da Ramazan Pidesi 1,5 Tl

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, kentte 500 gram olan Ramazan...

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, kentte 500 gram olan Ramazan pidesinin 1,5 TL'ye satılacağını söyledi.

Yiğit, yaptığı açıklamada, pidenin geçen yılki fiyattan satılacağını belirterek, "Pidecilik gerçek bir ustalık isteyen nadir zanaatkarlık kollarındandır. Hele hele yaz aylarının bu sıcak günlerinde kızgın ateşin başında pide çekmek, herhalde en zor işlerden biri olsa gerek. Bu zor şartlarda çalışan fırıncı esnafımızla geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek pide fiyatlarını görüştük. Kütahya Fırıncılar ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Murat Duran’ın ve fırıncı esnafımızın özverisi ile bu sene ramazan pidesine zam olmayacağı müjdesini aldık. Kütahya halkını sevindirecek bu haber için tüm Kütahyalı fırıncılarımıza teşekkür ediyorum. Kütahya zaten en ucuz pide yiyen illerden birisidir. Kütahya'da 500 gram Ramazan pidesi 1,5 TL'ye satılacak. Kütahya’da pide fiyatlarının çevre illere nazaran uygun olmasına rağmen yine de zam yapılmamasını özveri olarak değerlendiriyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: