Kütahya'da sağanak yağış ve şiddetli rüzgar

Kütahya'da, kent merkezi ve bazı ilçelerde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz...

Kütahya'da, kent merkezi ve bazı ilçelerde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiliyor.
Dün başlayan ve aralıklarla etkili olan sağanak nedeniyle son bir günde metrekareye il merkezinde 51.4, Simav'da 55.2, Emet'te 16.8, Gediz'de 16.2, Tavşanlı'da ise 7.4 kilogram yağış düştü.
Rüzgarın saatteki hızı, il merkezinde güney yönlerden 10, Simav'da doğu yönlerden 13, Tavşanlı'da doğu yönlerden 10, Gediz'de güney yönlerden 2 kilometreye ulaştı.
Yağışın il merkezi ve ilçelerde su baskınlarına yol açmaması için önlem alınırken, rögar kapaklarından taşan sular yüzünden söz konusu yerleşim birimlerindeki bazı caddelerde su birikintileri oluştu.
İl merkezinde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi beklendiğinden, 12 Ocak tarihine kadar zaman zaman kar yağışı görülmesinin de beklendiği edinilen bilgiler arasında.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz