Kütahya'da "Sağlıkta Buluşma Gecesi" Etkinliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından sağlık çalışanları ve ailelerine yönelik "Sağlıkta Buluşma Gecesi" etkinliği yapılacak.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından sağlık çalışanları ve ailelerine yönelik "Sağlıkta Buluşma Gecesi" etkinliği yapılacak.

Genel Sekreterlikten yapılan yazılı açıklamada, Tıp Bayramı ve Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğin, Dumlupınar Spor Salonu'nda, 23 Mart Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacağı bildirildi.

Etkinliğe, sağlık personeli, aileleri ve yakınlarının katılacağı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

"Kütahya'da bir ilk olarak sağlık çalışanlarına yönelik yapılacak organizasyonda, ramazan aylarında Topkapı Sarayı'ndan canlı olarak sunduğu televizyon programlarıyla tanınan Serdar Tuncer, 'Yetenek Sizsiniz' programında matematik gösterisi ve bağlamadaki ustalığıyla dikkati çeken görme engelli Ersin Çimen, türküleriyle akıllarda yer edinen Kütahya'nın yerel sanatçısı Zeynel Sağ, etkileyici gösterileriyle Kütahya Mehter Takımı ve Kütahya Sevgi Evleri Halk Oyunları Ekibi sahne alacak. Geceye tüm sağlık çalışanları ve aileleri davetli olup, katılım ücretsizdir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: