Kütahya'da Şiir Dinletisi

Kütahya Lisesi Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Anadolu'dan Selam Getirdik' adlı şiir dinletisi yapıldı.Saygı Duruşu ve...

Kütahya Lisesi Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Anadolu'dan Selam Getirdik' adlı şiir dinletisi yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Şiir Dinletisinde Bingöl Çobanları adlı şiir dinletisi, Anadolu'dan Selam Getirdik adlı gösteri sunumu, Türkiye'm Sebebim Çarem adlı şiir sunumu, Anadolu'nun Değerleri adlı gösteriden sonra Okul Müdürü Uğur Mehmet Yücel tarafından yapılan kapanış konuşması ile sona erdi.

Bu organizasyonu yapan Okul Müdürü, öğretmenlere ve katkı veren velileri böyle güzel bir programı hazırladıklarından dolayı teşekkür eden Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, “Hakikaten programı keyifle izledik. Çok güzel bir seromoni oldu, çok güzel bir gösteri oldu. Bu başarılarınızın devamını diliyorum. Şunu biliyorum ki Kütahya Lisesi 1890 yılından beri çok değerli insanlar yetiştirdi. İnanıyorum yetiştirdiği insanlardan onlarcasını daha bundan sonrada eğitim hayatında çıkartır ve ülkemizin hizmetine sunar. Ben başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Programa Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Müdür Yardımcıları, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: