Kütahya'da Vergi Haftası

Vergi Haftası nedeniyle Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı ve beraberinde bir heyet, Vali Kenan Çiftçi'ye nezaket...

Vergi Haftası nedeniyle Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı ve beraberinde bir heyet, Vali Kenan Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya'da göreve başlamasıyla birlikte Kütahya'da 3. Vergi Haftasını kutladığını ve geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay nedeniyle vefat eden Kütahya Defterdarlığı personeli için başsağlığı dileyen Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, “Biz Kütahya'nın kalkınmışlık anlamında 38. sıralarda olduğunu ifade ediyorduk. Kütahya'nın 2023 vizyonunda ilk 10'un içine gireceğini tahmin ediyorum. Yapılan yatırımlar ve alt yapı çalışmaları bunu gösteriyor” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Vergi Haftası nedeniyle yapılan programlar hakkında Vali Çiftçi'ye bilgiler veren Defterdar Saygı, yıl boyunca yürütülen çalışmaları da anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: