Kütahya'daki Cinayet

Kütahya'da, 21 Şubat'ta, Defterdarlık'ta çalışan memurun, evine girerken tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin İstanbul ile Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde gözaltına alınan 4

Kütahya'da, 21 Şubat'ta, Defterdarlık'ta çalışan memurun, evine girerken tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin İstanbul ile Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı.

Memur Mahmut Aydın'ın (51) öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında Kütahya Emniyet Müdürlüğü'nce oluşturulan özel ekiplerin, olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda İstanbul'da gözaltına aldığı iki kardeş Osman Y. (27) ve Mustafa Y. (24), akrabaları Mehmet Emin Y. (25) ile Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde gözaltına aldığı Mustafa Furkan V, Kütahya'ya getirildi.

Reklam
Reklam

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, Aydın'ı öldürdüğü iddia edilen Osman Y, mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Osman Y, Mustafa Y. ve 2006 yılında ölen müteahhit babaları ile Mahmut Aydın arasında İstanbul'daki araziden dolayı anlaşmazlık bulunduğu, bu konuyla ilgili olarak mahkemede açılan davayı Aydın'ın kazandığı bildirildi. Osman Y. ve Mustafa Y. ile Aydın arasındaki ihtilafın, bu davadan kaynaklandığı öğrenildi.

Muhabir: Hadi Şengül - Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: