Kütahya'daki Trafik Kazası

Kütahya'da, trafik kazasına müdahale ederken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma erler Uygar Yalçınkaya'nın (24) cenazesi İzmir'de, Fatih Karaaslan'ın (21)

Kütahya'da, trafik kazasına müdahale ederken tırın çarpması sonucu şehit olan jandarma erler Uygar Yalçınkaya'nın (24) cenazesi İzmir'de, Fatih Karaaslan'ın (21) cenazesi Kocaeli'de defnedilecek.

Alınan bilgiye göre, şehit erlerden İzmir'in Konak ilçesi Kocakapı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Yalçınkaya, 347'nci kısa dönem, Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı Servetiye Cami köyü nüfusuna kayıtlı Karaaslan da 1992/2 tertip olarak vatani görevlerini Kütahya Jandarma Komutanlığı bünyesinde yapıyordu.

Reklam
Reklam

Şehit erlerin cenazeleri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Kütahya Jandarma Komutanlığı'na getirilecek.

Cenazeler, burada yapılacak askeri törenin ardından memleketlerine gönderilerek, Yalçınkaya'nın cenazesi, İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Karaaslan'ın cenazesi ise Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde toprağa verilecek.

Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde trafik kazasına müdahale eden erler Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkin'e, Sebahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz