Kutbeddin Demirdağ'ın gazeteciler günü mesajı

Fırat üniversitesi rektörü prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 10 ocak çalışan gazeteciler günü'nü kutladı.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, tüm zorlu şartlara rağmen kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla fedakârca çalışan basın mensuplarının,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ, mesajında:

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, fedakârca, meslekleri için her türlü zorluğa göğüs geren basın çalışanlarının hak ve mesleki hürriyetlerini kazandıkları günü temsil etmektedir. Canları pahasına birçok zorluk karşısında mesleklerini icra etme gayreti içerisinde olan ve kamu menfaatini gözeten basın mensuplarının, mesleklerini iyi bir şekilde devam ettirmesi en büyük temennimizdir.

Reklam
Reklam

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında hayatlarını kaybeden gazetecilerimize Allah’tan rahmet diler, gazetecilik mesleğine gönül vermiş tüm gazetecilerimizin ve Elazığ basınının fedakâr temsilcilerinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Ajans23/A.Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: