Kutlu Doğum Bilgi Yarışması'nı Köşkerler Ortaokulu Öğrencileri Kazandı

Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Diyanet-Sen tarafından organize edilen 'Kutlu Doğum' etkinlikleri çerçevesinde, Öğretmenevi'nde...

Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Diyanet-Sen tarafından organize edilen 'Kutlu Doğum' etkinlikleri çerçevesinde, Öğretmenevi'nde bilgi yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir ve Cengiz Coşkun'un da katıldığı yarışmada, ortaokullar arasında 14 okul ve 25 sorudan oluşan bilgi yarışması yapıldı. Ortaokullar arasında yarışmayı Köşkerler Ortaokulu 1.'likle, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu 2. olarak, Yunus Emre Ortaokulu ise 3.'lükle tamamladı.

Liseler arasında bilgi yarışmasını ise Demre Anadolu İmam Hatip Lisesi 1.'likle, Demre Anadolu Lisesi 2.'ikle, Demre Lisesi 3.'lükle tamamladı. 1.ci olanlara ödülleri, cumartesi günü Sakaraya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Davut Aydüz'ün katılımıyla yapılacak konferansta verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: