Kutlu Doğum etkinliklerinde gül dağıttılar

Mersin’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Akdeniz ilçesindeki din görevlileri tarafından Toros Devlet Hastanesi personeli...

Mersin’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Akdeniz ilçesindeki din görevlileri tarafından Toros Devlet Hastanesi personeli ve hastalara 800 gül dağıtıldı.

Akdeniz Müftülüğü bünyesinde çalışan Mikail Topçu ve Cihangir Bilgin öncülüğünde Toros Devlet Hastanesine gelen içlerinde hanımlarında bulunduğu bir grup din görevlisi önce Başhekim Opr. Dr. Süleyman Ülger’i ziyaret etti.

Topçu ve Bilgin, Başhekim Ülger ve hastane çalışanlarına gül hediye etti. Din görevlileri daha sonra servisleri tek tek gezerek ellerindeki gülleri hastalara dağıttı. Başhekim Ülger, Kutlu Doğum haftası nedeniyle gül dağıtan görevlilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz