Kutlu Doğum Haftası...

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in insanlara rehberlik ederek, onların yolunu...

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in insanlara rehberlik ederek, onların yolunu aydınlatmak üzere seçildiğini belirterek, "Peygamberimizin dünyaya gelişinin kutlandığı Kutlu Doğum Haftası'na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Aldırmaz, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Sevgili Peygamberimizin getirdiği mesaj insanlık için huzur kaynadığıdır. Bu huzur kaynağından yararlanabilmek için O'nu ve O'nun getirdiği mesajı anlamak gerekir. Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in örnek yaşayışını iyi bilmek gerekir. Hazreti Peygamberimizi daha yakından tanımak, O'nun örnek şahsiyetini, kendimize örnek almak gayretinde olmalıyız. Çünkü Hazreti Muhammed, peygamberlik zincirinin son halkası olarak insanlığa gönderilmiş, yaşadığı dönemde karanlığa son vermiş, aydınlık bir dönemin müjdecisi olmuştur. O'nun rehberliği ve aydınlattığı yol sonsuza kadar insanlığa yol gösterecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Hazreti Muhammed'in hayatı boyunca ilim, adalet, barış, ahlak ve akıl gibi değerler üzerine kurulmuş olan İslam Dinini insanlığa duyurmayı amaçladığını vurgulayan Aldırmaz, şöyle devam etti:

"Bu özellikleriyle İslam, dünyanın en uç köşelerine kadar ulaşmış ve insanlığın kurtuluş dini olmuştur. Peygamberimizin savunduğu ve tebliğini yaptığı kutsal değerler, barış ve huzur çerçevesinde somutlaşarak, Yüce Allah'ın ilahi mesajlarının benimsenmesini sağlamıştır. Günümüzde dünyanın her köşesinde sorunlarla boğuşan insanlığın kurtuluşu Sevgili Peygamberimizin yüzyıllar öncesinden bugüne gelen nurlu mesajlardadır. Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz