Kutlu Doğum Haftası

Pazaryeri Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Pazaryeri Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Edebiyat öğretmeni Refik Özmen, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Salonu'ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, Hz. Muhammed'in sadece bir bölgenin, yörenin, iklimin ve ırkın değil, bütün insanlığın şefkat ve merhamet kaynağı olduğunu kaydetti.

Hz. Muhammed'in şefkat ve merhametinin en güzel örneklerini görmek için sadece insani ilişkilerini incelenmesinin yeterli olacağını anlatan Özmen, "O'nun rahmeti ve merhameti bütün alemi kuşatmakta. Sonsuz şefkati en çok beşeri münasebetlerde ortaya çıkmakla birlikte cansız varlıkları kapsamaktadır. Çünkü O, rahmet için gönderilmiş bir peygamberdi" dedi.

Reklam
Reklam

Hz. Muhammed'in hayatının sinevizyon gösterisiyle anlatıldığı etkinlik, öğrenciler tarafından hadis ve ilahiler okumasıyla sona erdi.

Etkinliğe İlçe Müftüsü Eyüp Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Kaya, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: