Kutlu Doğum Haftası

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesi tarafından Akseki'de Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesi tarafından Akseki'de Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

Akseki Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen programa Akseki Müftü Vekili Murat Doğan, Emekli İlahiyatçı Yunus Avcı, imamlar ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Muhammed Pişirici, yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum'un, insanlığın doğumu olduğunu kaydetti. Hz. Muhammed'i sevmenin, O'nun sünnetine sarılmaktan geçeceğini hatırlatan Pişirici, şöyle konuştu:

"Yani bütün hayatımıza tatbik etmekten geçer. O'nu sadece ibadetimize değil hayatımızın tamamına tatbik etmeliyiz. Bugün yaşadığımız birçok sıkıntı Peygamber Efendimizin sünnetine uymamaktan kaynaklanıyor. Bizler efendimizin 'Aile cennetten bir köşedir' sözüne kulak assaydık, bugün boşanmalar bu kadar olmazdı. 'Faiz ayaklarımın altındadır' sözünü tatbik etseydik, bugün bir çok insanımız faiz yönünden perişan olmazdı."

Reklam
Reklam

Emekli İlahiyatçı Yunus Avcı da 'Hz. Peygamber sevgisi" konulu konferans verdi.

Programda Kur'an okundu, şiirler ve sinevizyon gösterileri yapıldı. Katılımcılara lokum ve kitap dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: