Kutlu Doğum Haftası

İZMİR (A.A) - Urla Müftüsü Abdulkadir Karakuş ve din görevlileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kapalı cezaevinde yatan mahkumlar ve

İZMİR (A.A) - Urla Müftüsü Abdulkadir Karakuş ve din görevlileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kapalı cezaevinde yatan mahkumlar ve Urla Devlet Hastanesi'ndeki hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Urla Müftüsü Abdulkadir Karakuş ve 4 din görevlisi cezaevi ziyaretinde tüm mahkumlarla biraraya gelerek Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı, mahkumlara çiçek ve dini kitap hediye etti. Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını dile getiren mahkumlar, böyle bir günde kendilerinin de hatırlanması dolayısıyla oldukça memnun olduklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Cezaevi ziyaretinin ardından Urla Devlet Hastanesi'ne geçen din görevlileri, hastane başhekimi Dr. Cengiz Sandıklı ve personeller ile tüm hastaları ziyaret etti. Hastalara acil şifa dileklerini ileten din görevlileri, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm Müslümanlara hayırlar getirmesi dilek ve temennilerinde bulunup karanfil verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: