"Kutlu Doğum Haftası"

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Ercan Candan, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Ercan Candan, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ulupınar, mesajında, Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği Kutlu Doğum Haftasına bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İnsanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam'ın, değerler üstü mesajını Müslümanlara ulaştıran Hz. Muhammed'in kutlu doğumunu idrak ettiklerini ifade eden Ulupınar, şunları kaydetti:

"Barış, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma gibi değerler günümüzün yükselen değerleri olduğu gibi aynı zamanda İslam'ın insanlığa duyurmak istediği mesajlardır. Sevgili Peygamberimiz de biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekliyle insanlığa aktarmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün insanların gönlünde kardeşlik duygusunun ve coşkusunun yeniden filizlenip yeşermesi dileğiyle, sevgili peygamberimizin kutlu doğumunu kutlar, tüm duaların kabul olmasını Allah'tan temenni ederim."

Reklam
Reklam

Candan da Müslüman coğrafyasında yaşanan sıkıntıların, şiddet, gözyaşı ve ayrılık rüzgarlarının Hz. Muhammed'in hayatından, kişiliğinden ve tavsiyelerinden uzaklaşılmasından kaynaklandığını belirtti.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: