Kutlu Doğum Haftası

Şarkışla ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hazreti Muhammed'in aile hayatını anlatan konferans düzenlendi.

Şarkışla ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Hazreti Muhammed'in aile hayatını anlatan konferans düzenlendi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Başkanlığı'nca Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda kadınlara yönelik konferansı eğitimci Mustafa Yıldırım, verdi. Yıldırım, ülkede boşanma oranlarının arttığına dikkati çekerek, çiftlerin evlenmeden önce evlilik konusunda eğitime tabi tutulması gerektiğini belirtti. Eğitimin Hazreti Muhammed'in aile hayatının örnek alınarak verilmesi gerektiğini ifade eden Yıldırım, "Daha huzurlu bir yuva ve toplum için Peygamber Efendimiz'in sözlerine kulak verelim" dedi.

Reklam
Reklam

Programa, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, BBP İlçe Başkanı Şükrü Tinni ve Kadın Kolları Başkanı Nevin Şimşek ile çok sayıda kadın katıldı.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: