Kutlu Doğum Haftası

Niğde'de, 23 Nisan Havacılar Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Niğde'de, 23 Nisan Havacılar Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Niğde Kültür Merkezindeki programa, Niğde Milletvekili Ömer Selvi, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Ramazan Koyuncu, burada yaptığı konuşmada, "Peygamberimiz bizler için en güzel örnektir. Bu tür etkinlikler Hz. Muhammed'i tanımak, O'nun ahlakı ile ahlaklanmak ve örnek almak adına büyük bir fırsattır. Bizleri bu programda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Etkinlikler çerçevesinde öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, Hz. Peygamberin hayatını anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu, tiyatro oyunu sergilendi ve şiirler okundu.

Program sonunda, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle, şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Muhabir: Murat Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: