Kutlu Doğum Haftası

SİNOP (AA) - Sinop Müftüsü Mustafa Erkan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. 

Sinop Müftüsü Mustafa Erkan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Erkan, Kutlu Doğum Haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Köşger'e bilgi verdi, Köşger’i cuma akşamı Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak programa davet etti Vali Köşger, "Yüce Yaratıcımızın, insanlara rahmet elçisi olarak gönderdiği, insana dair bütün güzellikleri ve tüm ahlaki erdemleri kişiliğinde toplayan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşriflerinin 1442. yıl dönümünü idrak etmenin sevincini, huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimizin kutlu doğumu, beşeriyetin saadeti açısından, insanlık tarihinin en önemli olayı, bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşudur" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz