Kutlu Doğum Haftası-AK Parti Yozgat Miletvekili Başer:"Sevgili Peygamberimizin Insanlığa Kattığıgüzellikleri Iyi Anlamak Mutluluğun Anahtarıdır"

AK Parti Yozgat Miletvekili Yusuf Başer, "Sevgili Peygamberimizin (SAV)insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır" dedi.

AK Parti Yozgat Miletvekili Yusuf Başer, "Sevgili Peygamberimizin (SAV)insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır" dedi.

Başer, "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Hazreti Muhammed'in (SAV) sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlar için model konumunda olduğunu belirtti.

Hazreti Muhammed'in (SAV) üstün şahsiyetinin ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu vurgulyan Başer şunları kaydetti:

"Sevgili Peygamberimizin (SAV) insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır. Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşmaya, dayanışmaya ve kardeşliğe teşvik etmiştir. Efendimizin mesajları bütün insanlık için yol göstericidir. O'nun getirdiği İslam mesajında; insana saygı var. İnsana merhamet ve şefkat var. Hak, hukuk ve adalet var. Fikir ve vicdan özgürlüğü var. Sevgi ve hoşgörü var. Doğruluk ve güven var."

Reklam
Reklam

Muhabir: Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: