Kutlu Doğum Haftası -Antalya'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında 6 bin 500 öğrencinin katılımıyla "Hz.Peygamber ve Kardeşlik Hukuku" konulu ödüllüsınav düzenlendi

Antalya'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında, 6 bin 500 ilköğretim ve lise öğrencisinin katılımıyla "Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku" konulu

Antalya'da "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında, 6 bin 500 ilköğretim ve lise öğrencisinin katılımıyla "Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku" konulu ödüllü sınav düzenlendi.

Antalya Müftülüğü ile Hamle Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (HAMLEDER) işbirliğinde gerçekleştirilen sınav Hamleder Ahatlı Kadıahmetoğulları Eğitim Merkezi başta olmak üzere 30 farklı merkezde yapıldı.

Antalya Müftü Yardımcısı İbrahim Keser, gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 gün önce ilköğretim ve lise öğrencilerine 10 bin adet "Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku" adlı kitap dağıttıklarını ve bu kitap kapsamında öğrencilere yönelik ödüllü sınav düzenlediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

İslam Peygamberi Hz. Muhammed'i anlatmak, onu daha iyi anlamak amacıyla böyle bir sınav gerçekleştirdiklerini kaydeden Keser, "10 bin öğrencimize bu kitabı ulaştırdık. Okumalarını sağladık ve şimdi de sınav yapıyoruz. Amacımız Peygamber efendimizi gelecek nesillere daha iyi anlatmak ve aktarmaktır" diye konuştu.

HAMLEDER Eğitim Koordinatörü Mustafa Aydın da dereceye giren öğrencilerin yarın belirleneceğini ve öğrencilerin akıllı telefon, tablet bilgisayar, dizüstü bilgisayar, bisiklet ve çeyrek altın ile ödüllendirileceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: