Kutlu Doğum Haftası Birincileri Nevşehir Belediyesi’nde

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kompozisyon, Peygamberimize Mektup ve Veda...

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kompozisyon, Peygamberimize Mektup ve Veda Hutbesini Okuma Yarışmasında birinciliği elde eden öğrenciler Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından kabul edildiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Müftüsü Yakup Öztürk başkanlığında , Müftü Yardımcısı Celalettin Altunkaya’nın yanı sıra, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında ‘Peygamber ve İnsan Onuru” kompozisyonu ile il birinciliğini kazanan Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi’nden Selenay Özdil, “Peygamberimize Mektup Yarışması’nda birinciliği kazanan Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu öğrencisi Merve Serhat ve ‘Veda Hutbesini ezbere okuma yarışması’ nda Nevşehir birinciliğini elde eden Gülşehir İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kübra Nur Dağ’ı okul yöneticileri ve velileri ile birlikte kabul etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ünver’e daha sonra öğrenciler, kendilerine il birinciliğini getiren eserleri okudular.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, yarışma eserlerini Nevşehir İl Müftülüğünün organizasyonu ile düzenlenecek Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında seslendirecekler. Aynı etkinlikte öğrencilere başarılarından dolayı da ödülleri takdim edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: