Kutlu Doğum Haftası -Elazığ'da, etkinlik düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenleyecek.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ile Özel Doğa Koleji'nin ortaklaşa düzenleyeceği etkinliklerin 18 Nisan saat 19.30'da Belediye Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacağını bildirdi.

Belediye olarak Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini her yıl düzenlediklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şunları kaydetti:

"Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizi anmak üzere düzenleyeceğimiz etkinlikler kapsamında 'Sevgililer Sevgilisini' anacağız. Özel Doğa Koleji ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz etkinliklerde kasideler, şiirler ve sinevizyon gösterileri yer alacak. Programa katılacak hemşehrilerimize gül, gül lokumu ve gül şerbeti ikram edilecek. Belediye Kültür Merkezi'nde yapılacak programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: