Kutlu Doğum Haftası -Eskişehir Valisi Koçdemir, bir mesaj yayınladı

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Koçdemir, mesajında, 14-20 Nisan'da ülke genelinde kutlanacak Kutlu Doğum Haftası'nın Eskişehir'de konferans, panel ve benzeri etkinliklerle kutlanacağını bildirdi.

Hz. Peygamberi daha iyi anlamak ve anlatmak amacıyla düzenlenen haftanın, bu yıl ki temasının "Hz. Peygamber, Kardeşlik Hukuku ve Kardeşlik Ahlakı" olarak belirlendiğini ifade eden Koçdemir, şunları kaydetti:

"Her konuda olduğu gibi kardeşlik konusunda da yepyeni bir anlayış getirmiş olan Hz. Peygamber insanları geçici farklılıklardan uzaklaştırarak inanç potasında birleştirmiş ve bu konuda da tüm insanlığa örnek olmuştur. 'Canım feda olsun senin yoluna. Adı güzel, kendi güzel Muhammed' diyen Yunus Emre'nin hemşehrileri olarak ilimizde düzenlenen etkinliklere katılmanızı diliyor, bu düşüncelerle Peygamberimizin doğumunu kutluyor, O'nun sevgi, barış ve kardeşlik çağrısında buluşmak üzere, bütün vatandaşlarımıza sevgi ve saygılar sunuyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: