Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Afyonkarahisar'da Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İl Müftülüğü'nce panel düzenlendi.

Afyonkarahisar'da Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İl Müftülüğü'nce panel düzenlendi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kongre Merkezi'nde "Peygamberimiz ve İnsan Onuru" temalı panele, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ve Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, İl Müftüsü İsmail Yıldırım ve davetliler katıldı.

Ertuğrulgazi Cami İmam Hatip'i Osman Aykan'ın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından panelde, AKÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru ve Prof. Dr. Salih Karacabey konuşmacı olarak katıldı.

Reklam
Reklam

Daha sonra, İl Müftüsü İsmail Yıldırım tarafından Afyonkarahisar Müftülüğü'nce düzenlenen hutbe, şiir ve Hadisi Şerif yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Muhabir: Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: