Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Peygamber Efendimizin doğum günü münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.Düzce...

Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Peygamber Efendimizin doğum günü münasebetiyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonunda bir konferans düzenlendi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Osman Pehlivan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan programda, Düzce İmam Hatip Lisesi’nden programa katılan 9. Sınıf öğrencisi Enes Akıncı’nın aşr-ı şerif okuması ve ney taksimiyle devam etti. Panelde konuşan Düzce İl Müftü Selami Emen, Peygamber Efendimizin hayatından kesintiler anlattı. Peygamber Efendimizin insan onuruna verdiği önemi vurgulayan Emen, gençleri onu anlaması konusunda gayret göstermelerini öğütledi.

Reklam
Reklam

Etkinlik kapsamında ayrıca Sakarya’dan gelen tasavvuf müziği grubu bir dinleti gerçekleştirdi. Hafta boyunca ayrıca çeşitli etkinlikler yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: