Kutlu Doğum Haftası -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: "Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum"

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen Hz. Peygamber'in doğumunun yıldönümünü idrak etmenin sevinç, huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberin, güzel ahlakıyla doğruluğu, sevgiyi, hoşgörüyü tüm İslam alemine aşıladığını ifade eden Canlı, şunları kaydetti:

"Kutlu Doğum Haftası, yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed'in değerlerini, güzel ahlakını ve anlayışını bütün insanlığa sunarak kardeşlik, barış, hoşgörü ve sevgi ortamı oluşturur. Bu haftayı anmamızdaki amaç, tüm insanlığa gönderilen yüce peygamberimizin güzel ahlakını kavrayıp kendi yaşantımız ve davranışlarımıza yansıtarak İslam dininin gereklerini daha iyi bir şekilde anlamaktır. Peygamber efendimiz sergilemiş olduğu tutum ve davranışlarında bizlere her zaman ışık tutarak güzel ahlakın en güzel örneğini göstermiştir. Bizler de onun gösterdiği değerlere ve mesajlara kulak vererek, güzel ahlakını her zaman örnek almalıyız. İnsanlığın var oluşunda, karanlıktan aydınlığa çıkışında ve katılaşmış kalplerin yumuşamasında çok önemli bir yere sahip olan, böyle şerefli ve mübarek bir gün vesilesiyle tüm İslam alemi ve Türk milletinin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: