Kutlu Doğum Haftası Simav’da Dolu Geçecek

Kütahya’nın Simav ilçesinde, belediye ve müftülüğün ortaklaşa gerçekleştirecekleri farklı etkinliklerle bu yılki “Hz. Peygamber...

Kütahya’nın Simav ilçesinde, belediye ve müftülüğün ortaklaşa gerçekleştirecekleri farklı etkinliklerle bu yılki “Hz. Peygamber ve insan onuru” temalı Kutlu Doğum Haftası'nın birçok programla kutlanacağı belirtildi. Konferans, sergi, tiyatro, konser ve yarışmaların yer aldığı programa Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü de destek veriyor.

İlçe Müftülüğü ile birlikte gerçekleştirecekleri etkinliklerle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in verdiği evrensel mesajların bir kez daha gönüllerde hissedileceğini ifade eden Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Mustafa Teneke, “Böylece birbirimizi daha çok sevmek ve saymak, yardımlaşma, paylaşma gibi kâmil bir insan için gerekli olan özelliklerin yaygınlaşması için Kutlu Doğum Haftası’nı bir vesile olarak alıyoruz. Gerçekleştireceğimiz pek çok aktivitelerle Simavlı hemşehrilerimizin de desteğiyle amacına uygun bir kutlama olacağına inanıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Teneke, Kutlu Doğum haftası ile ilgili hazırlık çalışmalarında belediye olarak üzerilerine aldıkları program ve diğer hazırlıkların tamam olduğunu ve sadece kutlama gününü beklediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: