"Kutlu Doğum Haftası"nda bebekler unutulmadı -Tarsus Müftülüğü, hafta içinde doğan bebeklere"Kutlu Doğum Bohçası" hediye etti

Tarsus Müftülüğü, "Kutlu Doğum Haftası" kapsamında hafta içerisinde doğan bebeklere "Kutlu Doğum Bohçası"hediye etti.

Tarsus Müftülüğü, "Kutlu Doğum Haftası" kapsamında hafta içerisinde doğan bebeklere "Kutlu Doğum Bohçası"hediye etti.

Tarsus genelindeki Kur'an kurslarında hazırlanan ve içerisinde pijama takımı, örme yelek, biberon, ayakkabı, çorap, şampuan, ıslak mendil gibi bir bebeğin ihtiyaç duyacağı eşyaların bulunduğu 50 adet "Kutlu Doğum Bohçası" Müftülük Aile Bürosu görevli bayan vaizeler tarafından Tarsus'taki hastanelerin doğum servisinde bebeklerin annelerine dağıtıldı.

Tarsus Müftüsü Abdulkerim Akbaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta dolayısıyla yüreklerde kıpırtı oluşması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Ulaşamadıkları kimse bırakmak istemediklerini ifade eden Müftü Akbaba, şöyle konuştu:

"Kutlu Doğum Haftası'nda şehit ailelerimizi, hastalarımızı ve huzur evini ziyaret ediyoruz. Özellikle bu hafta içinde doğan çocuklarımız için Müftülüğümüz aile büromuzda görevli Vaizelerimiz öncülüğünde Kur'an kursları el ele vererek gönüllerinden geldiğince yeni doğan bir bebeğe ne lazımsa onlar için bohça hazırladılar. Bizim isteğimiz, anneler 'Benim yavrum Kutlu Doğum Haftası'nda doğdu. Efendimizi hatırlasın, bir salavat getirsin' desin. Vatana, millete, anne, babaya hayırlı olmaları dilekleriyle dualarımızla hediye ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: