Kutlu Doğum Haftasında Hastahane Ve Cezaevi Ziyareti

Ardahan İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hastane ve...

Ardahan İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hastane ve cezaevini ziyaret ettiler.

Ardahan İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak Ardahan Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiler. Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri hastaların, refakatçilerin ve hastane çalışanlarının Kutlu Doğum Haftasını tebrik ederek karanfil dağıttı. Yapılan ziyarette, yatan tüm hastalara acil şifa dileğinde bulundular.

Reklam
Reklam

Büro görevlileri Ardahan Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Sarıkaya'ya ev sahipliği için teşekkür ederek, Kutlu Doğum Haftasını tebrik edip karanfil takdim etti.

Ardahan İl Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri daha sonra Ardahan B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu da ziyaret ederek Kurum Müdürü başta olmak üzere İdari Personel ve Cezaevinde kalan Hükümlü ve Tutukluların Kutlu Doğum Haftasını kutlayıp karanfil dağıttılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: