Kutlu Doğum Haftası'nda Müftülük Kermes Düzenledi

Birecik Müftülüğü'ne bağlı 22 Kur’an kursunda kurs gören öğrenciler ile Birecik din görevlilerinin ailelerinin katkılarıyla...

Birecik Müftülüğü'ne bağlı 22 Kur’an kursunda kurs gören öğrenciler ile Birecik din görevlilerinin ailelerinin katkılarıyla kermes düzenlendi.

Kermesin açılışına Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi’nin yanı sıra Birecik Belediye Başkan Vekili Kadir Çopur, Birecik Müftüsü Mekki Solmaz, din görevlileri, daire amirleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı. Rıhtım Caddesi'nde açılan kermes 20 Nisan'a kadar açık kalacağı öğrenildi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kermeste giyecek ve gıda maddeleri satışa sunuldu. Müftü Mekki Solmaz, bu tür faaliyetlerin sosyal dayanışmayı artırdığını belirterek, bütün vatandaşları kermese beklediklerini söyledi. 5'ncisi düzenlenen kermesten elde edilecek gelirlerin ilçede faaliyet gösteren Kur'an kurslarının ihtiyaçlarına kullanılacağını belirten Solmaz, “Önceki yıllarda elde dilen gelirlerle bilgisayar, projeksiyon cihazları ve benzeri teknolojik ihtiyaçlar karşılanmıştı. Bu sene de elde edilecek gelir iyi olursa akıllı tahtalar alınacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: