Kutlu Doğum için futbol turnuvası

Kutlu doğum münasebeti nedeniyle Kars İl Müftülüğü futbol turnuvası yapıldı

Kupa Kağızman Müftülüğü'nün 6 Nisan Cumartesi günü gerçekleşen 20Nisan Cumartesi sona eren turnuvaya il Müftülüğüyle berabar 7 ilçe müftülük takımı katıldı. Kağızman Müftülüğü ile Kars Merkez Kuran kursu finale kaldı yapılan final maçında ise Kağızman Müftlülüğü Kars Merkez kuran kursu takımını 7,3 lük bir skorla yenerek il şampiyon oldu. Turnuva sonunda şampiyon olan Kağızman Müftülük Futbol Takımı'na kupayı Kars İl Müftüsü Mehmet Genç takdim etti. Kağızman Müftülük takımının Teknik Direktörü ve Takım Kaptanı Metin Karadeniz yaptığı açıklamada ilk önce bizlere bu desteği sağlayan ilçe kaymakamımız Sayın Şuayib Gürsoy’a teşekkürlerimi belirterek sözlerime başlamak istiyorum diyerek ikinci kez müftülüğe şampiyonluk kupası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ayrıca bu kupanın müftülükler arası ilk şampiyonluk kupası olmasının önemini vurguladılar.

Reklam
Reklam

Şampiyonluk kupası yeni müftüye,

İl Müftülüğü Futbol Turnuvası'na katılan ve şampiyon olan Kağızman ilçe Müftülük Futbol takımı oyuncuları Kağızman İlçesine yeni atanan ilçe müftüsü Yakup Belen’e Şampiyonluk Kupası takım kaptanı Metin Karadeniz tarafından Müftü Belen'e Hoş geldiniz hediyesi olarak makamında takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: