Kutlu Doğum Kermesinin Geliri Ihtiyaç Sahibi Öğrencilere Gidecek

Amasya’nın Merzifon ilçesinde Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında açılan kermesin geliri, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masraflarının...

Amasya’nın Merzifon ilçesinde Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında açılan kermesin geliri, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masraflarının karşılanması için harcanacak.

Merzifonlu hayırsever vatandaşlar Hükümet Konağı karşısında açılan kermeste, kadınların hazırladığı pasta, börek ve köftelerin yanı sıra yöresel yemeklerden keşkek ve sac üstü haşhaşlı çörekler de satışa sunuldu.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği kermese destek sağlayan kadınlardan Emine Paçacıoğlu, kermeste emeği geçen tüm bayanlara teşekkür etti. Paçacıoğlu, "Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bayanlar olarak böyle bir kermes düzenlemeyi düşündük. Bu tür kermesler, sadece maddi değil, manevi kazançları da beraberinde getiren hizmetlerdir. Kermesten elde edilen gelir ile ihtiyaç durumunda olan öğrencilerimize yardımcı olacağız." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Hayırseverlerden Sultan Erkek de "Ölçülerin en doğrusu Peygamberimiz (sav) tarafından ortaya konulmuştur. Buna uyan hem dünyasını hem ahretini kurtarır. Huzur ve mutluluk isteniyorsa huzur da İslam'da mutluluk da İslam'dadır ve bunu da en güzel şekilde ortaya koyan Allah Resulü (sav)'dür. Kutlu Doğum Haftası'nın Allah Resulü (sav) anmamıza ve anmaktan öte anlamamıza vesile olmasını diliyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz