"Kutlu Doğum" Nedeniyle Bedava Döner Dağıttı

Diyarbakır'da döner salonu işleten bir esnaf, Kutlu Doğum nedeniyle vatandaşlara bedava döner dağıttı.

Diyarbakır'da döner salonu işleten bir esnaf, Kutlu Doğum nedeniyle vatandaşlara bedava döner dağıttı.

Sur ilçesinde bulunan bir döner salonunun işletmecisi Kadir Tunce, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz döner dağıtımı gerçekleştirdi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tunce, yaklaşık 500 kilogram et kullanarak hazırladıkları döneri gün boyunca dağıtacaklarını bildirdi.

Tunce, Diyarbakır'ın olumsuzluklarla anılmasını istemediklerini ifade ederek, "Diyarbakır kavgayla gündeme gelmemelidir. Diyarbakır böyle hayırlı şeylerle de gündeme gelmelidir. Burada dinine bağlı, peygamberini seven, halkına faydalı insanların yaşadığının bilinmesini istiyoruz. Burada bütün halkın huzurunda peygambere salat ve selam ediyoruz. Onun adı bile bereketlidir. Bugün de, bu onun için yapılmıştır" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan çocuklar yoğun ilgi gösterdikleri bedava döner dağıtımından memnuniyetlerini dile getirerek, bu hayrın sahiplerine teşekkür ettiler.

Muhabir: Ahmet Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: