Kutlu Doğum'u Şiirlerle Kutladılar

Bursa Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile 'Peygamberimizin Hayatı' konulu...

Bursa Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile 'Peygamberimizin Hayatı' konulu şiir okuma yarışması düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmaya 6 liseden öğrenciler katıldı. Yarışmada birinciliği İmam Hatip Lisesi'nden Halime Armut kazandı. Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Damar’ın yanı sıra okul müdürleri ve öğrencilerin izlediği şiir okuma yarışmasına 6 lise dengi okuldan öğrenciler katıldı. Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden Melike Aksoy ve Tuğba Öztürk, Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Halime Armut, Orhangazi ÇPL’den Emine Üner, Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Hilal Çakıl, Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden ise Ertuğrul Akaslan’ın yarıştığı 'Peygamberimizin Hayatı' konulu şiir yarışması, İmam Hatip Lisesi Müdürü Cüneyt Vardar açılış konuşması ile başladı. Ardından öğrenciler tek tek şiirlerini okudu.

Reklam
Reklam

İmam Hatip Ortaokulu'ndan Recep Sabuncu, Alitekin Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İbrahim Türkyılmaz, Koç Ortaokulu Türkçe öğretmeni Zeynep İnce, Hürriyet Ortaokulu Türkçe öğretmeni Çağan Yılmaz ve Alitekin Ortaokulu Türkçe öğretmeni Asım Eldeş’ten oluşan jüri değerlendirmesini yaptı. Yapılan değerlendirme sonucunda İmam Hatip Lisesi'nden Halime Armut birinciliği, Kız Meslek Lisesi'nden Melike Aksoy ve Tuğba Öztürk ikinciliği, Endüstri Meslek Lisesi'nden ise Ertuğrul Akaslan üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren öğrencilere ödülleri 17 Nisan Çarşamba akşamı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek Kutlu Doğum Haftası programında verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: