Kutlu'ya "yılın Genel Müdürü" Ödülü

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından Yılın Genel Müdürü ödülüne layık görüldü.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından 15 Ekim 2012 tarihinde düzenlenen ödül töreninde yılın ödülleri sahiplerini buldu.

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, üç yıldır kamuda halk tarafından çalışmaları başarılı bulunan, bakan, milletvekili, bürokrat, belediye başkanı, kaymakam, sendika başkanı, emniyet müdürü ve başarılı basın mensuplarına başarı ödülleri verdiklerini belirterek, ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesinde vatandaşlardan gelen e-maillerdeki tercihler ile seçici kurulun belirlediği isimler arasından seçtiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Ödüle layık görülenlerin farklı kesimlerden olduğunu ifade eden Kamu-Der Başkanı Cevdet Baştuğ, amaçlarının dayanışma ruhunu güçlendirmek olduğunu belirtti.

Ankara Sürmeli Otel'de düzenlenen ve 22 dalda toplam 51 kişinin ödüle layık görüldüğü ödül törenine siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Düzenlenen törende ‘Yılın Genel Müdürü’ Ödülü’ne layık görülen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu’nun ödülünü, Özel Kalem Müdürü Alper Verim eski Devlet Bakanı ve DSP Genel Başkanı Masum Türker’den aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz