Kutsev'den Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’a Ziyaret

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı (KUTSEV) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Mütevelli Heyet...

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı (KUTSEV) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Mütevelli Heyet Başkanı İsmet Özotraç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Özer, Mustafa Kızıklıoğlu, Ali Karaaytaç, Derya Erden Çerkeş, Fatih Alkış, Salih Çetiner, Habil Yılmaz, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Vakfın kuruluşu, yapısı ve projeleri hakkında bilgi veren KUTSEV Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Vakfın ilk olarak hayata geçirmeyi planladığı ve 2.OSB’de yer tahsisi yapılan Özel Endüstri Meslek Lisesi kuruluşunu, ardından Meslek Yüksekokulu ve bir Vakıf Üniversitesinin ilimize kazandırılmasının hedeflendiğini belirterek, bu konuda ilimizdeki her kurumdan manevi destek beklendiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Şerif Yılmaz’da, şehre nitelikli eleman kazandıracak meslek yüksekokulu ve üniversite projelerinin, ilimizin gelişmesi açısından katkı sağlayacak projeler olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: