KÜTSO'da Bilgilendirme Toplantısı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) üyelerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" konulu bilgilendirme toplantısı, 8 Ocak'ta yapılacak.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) üyelerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" konulu bilgilendirme toplantısı, 8 Ocak'ta yapılacak.

Odadan yapılan yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile KÜTSO iş birliğinde odada gerçekleştirilecek toplantının, 8 Ocak'ta saat 13.00'te başlayacağı bildirildi.

Toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Ankara Grup Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve İş Başmüfettişi Ayhan Yüksel'in, "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İşverenlere Getirdiği Yükümlülükler" konusunda sunum yapacağı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

Reklam
Reklam

"İş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için iş veren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenleyen İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun, 'kamu ve özel sektöre ait bütün işlere ve iş yerlerine, bu iş yerlerinin iş verenleri ile iş veren vekillerine, çırak ve stajyerler de dahil olmak üzere tüm çalışanlarına, faaliyet konularına bakılmaksızın uygulanması gerektiği', kanun hükümlerinde yer almaktadır. Bu kapsamda iş verenler bakımından büyük öneme sahip bilgilendirme toplantısına, başta üyelerimiz olmak üzere konuyla ilgilenen tüm iş dünyası temsilcileri davetlidir."

Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: