Kutso’da Türk Eximbank Semineri

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank) işbirliğinde,...

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank) işbirliğinde, 'Kredi, Sigorta ve Garanti Programları' konulu tanıtım ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminerde, Türk Eximbank İzmir Şubesi Müdür Yardımcısı Mahfuz Doğu, kısa, orta ve uzun vadeli ihracat kredi programları hakkında bilgi verdi.

Doğu, ihracatın geliştirilmesi, ihraç ürünlerinin çeşitlendirilmesi, ihracatta pazar payı artışı, ihracatçılara rekabet gücü kazandırılması amacıyla yürütülen kredi, sigorta ve garanti programları ile, bu programlardan imalatçı, imalatçı-ihracatçı ve ihracatçı firmaların nasıl yararlanabileceğine yönelik bilgiler sundu.

Reklam
Reklam

Kredi ve sigortaların sektörel ve bölgesel dağılımlarından da söz eden Mahfuz Doğu, katılımcıların sorularını cevaplandırarak, Türk Eximbank’ın işletmelere destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: