Kütüphaneyi En Fazla Kullanan Öğrencilere Ödül

İnebolu Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulunda kütüphaneye sık kullanan öğrencilere okula serbest kıyafetle gelme hakkı tanındı.

İnebolu Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulunda kütüphaneye sık kullanan öğrencilere okula serbest kıyafetle gelme hakkı tanındı. Okul Müdürü Hacı Murat Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kütüphaneyi en fazla kullanan öğrencilerin ödüllendirilmesine yönelik uygulamalarına velilerin de destek verdiğini söyledi. Kütüphanecilik Kulübü danışman öğretmenleri İlknur Ayhan ve Nurhan Göncüoğlu tarafından kütüphaneyi en çok kullanan üç öğrencinin belirlendiğini belirten Eroğlu, "Aralık ayında kütüphaneyi en fazla kullanan 3 öğrencimiz ödül olarak bir hafta boyunca okula serbest kıyafetle gelme hakkı kazandı" dedi. Eroğlu, uygulamanın her ay düzenleneceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: