Kuveyt Türk’ten ’kanserli Çocuklara’ Yardım Kampanyası

Kuveyt Türk, kanserli çocuklar için yardım kampanyası başlattı. 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası’nda geçerli olacak...

Kuveyt Türk, kanserli çocuklar için yardım kampanyası başlattı. 23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası’nda geçerli olacak kampanya kapsamında bankanın kartları ile yapılacak her işlemin 1 lirası ‘Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV)’nın ‘Aile Evi’ projesine bağışlanacak.

Cerrahpaşa Onkoloji Bölümü‘nün de katkı sunduğu kampanya ile ‘Aile Evi’nin 1 senelik giderlerinin karşılanması planlanıyor.

Binlerce çocuğa ve ailelelerine umut olacak projenin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Kuveyt Türk Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Onkolojösi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tiraje Celkan ile KAÇUV yöneticileri de katıldı.

Reklam
Reklam

Kanserle mücadelede bilinçlendirmenin önemine değinen Aslan Demir, “Kurumların burada maddi ve manevi yardımlarının yararı büyük. Bu anlamda kurum olarak gerekeni yapacağız, dertlere deva olacağız.” dedi.

Prof. Dr. Tiraje Celkan ise Kuveyt Türk‘e ‘Aile Evi’ne yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Kuveyt Türk yöneticileri toplantının ardından Aile Evi’nde kalan kanserli çocukların yakınları ile bir araya geldi. Cerrahpaşa Çocuk Onkolotjisi Bölümü’nü ziyaret ederek hasta çocuklarla buluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz