Kuvvetli Lodos, Turist Gemisinin Rotasını Değiştirdi

Ege Denizi'ndeki kuvvetli lodos, turist gemisinin rotasını değiştirdi. " Seven Seas Mariner" isimli turist gemisi,...

Ege Denizi'ndeki kuvvetli lodos, turist gemisinin rotasını değiştirdi. " Seven Seas Mariner" isimli turist gemisi, kuvvetli lodos nedeniyle Yunanistan'ın Santorini adası yerine Kuşadası Limanı'na demirledi.

Kuşadası'na yarın gelmesi beklenen 'Seven Seas Mariner' isimli kruvaziyer, lodos nedeniyle Yunanistan'ın Santorini adasında demirleyemediği için ilçeye bir gün önce geldi. Kuşadası Limanı'na 2012 yılının ilk seferini yarın gerçekleştireceği bildirilen Bahama bayraklı Seven Seas Mariner, 700 yolcusu ve 445 personeliyle bugün Kuşadası Limanı'na ilk seferini gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Bu arada, turist gemisi Kuşadası Limanına yanaşma sırasında ise karayele yakalanırken, römorkörler, geminin güvenle limana yanaşmasını sağladı. Gemi, yarın İstanbul'a gitmek üzere Kuşadası'ndan ayrılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: