Kuyt, Haberde İlk Sırada

Ağustos ayında yazılı basında çıkan haberler içinde en çok Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’ın adının...

Ağustos ayında yazılı basında çıkan haberler içinde en çok Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’ın adının geçtiği ortaya çıktı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile derginin incelendiği Medya Takip Ajansı Interpress’in raporunda, Fenerbahçe’nin Liverpool’dan transfer ettiği Kuyt, geçtiğimiz ay boyunca spor sayfalarında toplam 1.638 kez adından söz ettirerek ilk sırada yer aldığı belirlendi. Ağustos ayında spor gündemine en çok gelen ikinci futbolcu toplam 1.448 haberle, Galatasaray’ın Juventus’tan ikinci kez kiraladığı Felipe Melo oldu.

Reklam
Reklam

Üçüncü sırada ise kadroya alınmaması nedeniyle düşünce ve duygularını mesaj atarak taraftarlarla paylaşan Fenerbahçe’nin Kaptanı Alex de Souza 1.306 haberde yer aldı. Geçtiğimiz ay en çok konuşulan futbolcular sıralamasında Galatasaray’ın bir türlü kadrosundan gönderemediği Milan Baros 1.267 haberle dördüncü sırayı alırken, Fenerbahçe’nin Juventus’tan renklerine kattığı Milos Krasic de çıkan haberlerde 1.133 kez yer alarak beşinci oldu.

Interpress’in yaptığı ayın en çok konuşulan sporcuları listesinde, 1.000 haberi aşan diğer futbolcular ise; Galatasaray’ın yeni golcü transferleri Burak Yılmaz ve Umut Bulut olurken, Beşiktaş’ın yaz boyunca gündemden düşmeyen Portekizli oyuncuları Fernandes, Almeida ve Quaresma da listede ilk on içinde yer aldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: