Kuyt Imzayı Attı Haberleri Kaptı

Spor Toto Süper Lig'de 2012- 2013 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminin başlamasıyla birlikte,...

Spor Toto Süper Lig'de 2012- 2013 futbol sezonu birinci transfer ve tescil döneminin başlamasıyla birlikte, Süper Lig’de kulüplerin şimdiye kadar resmi imza attırdığı yeni futbolcular arasında, yazılı basında çıkan haberler içinde en çok Hollandalı golcü Dirk Kuyt’ın adının geçtiği belirlendi.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile derginin incelendiği Medya Takip Ajansı Interpress’in raporunda, Fenerbahçe’nin Liverpool’dan transfer ettiği forvet Kuyt, Haziran ayı boyunca hakkında çıkan 686 transfer haberiyle ilk sırada yer aldı. Galatasaray’ın Toulouse’dan kiraladığını resmen borsaya bildirdiği golcü futbolcu Umut Bulut 449 haberle ikinci sırayı alırken, Fenerbahçe’nin Valencia ile her konuda anlaştığı Mehmet Topal 671 haberle üçüncü sırayı aldı.

Reklam
Reklam

Transferde resmi imzaları atılan futbolcular listesinde 280 haberle dördüncülüğü Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Fildişi Sahili defans oyuncusu Sol Bamba aldı. Beşinci sırada ise Galatasaray’ın G.Antep’ten kadrosuna kattığı Danny 234 haberle bulunurken, Fenerbahçe’nin Kayserispor’dan transfer ettiği sol bek Hasan Ali Kaldırım’ın 212 haberle altıncı sırada yer aldığı görüldü.

Trabzonspor’un Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı Yasin Öztekin ile Soner Aydoğdu, Beşiktaş’ın Arsenal’den aldığı Oğuzhan Özyakup ve Fenerbahçe’nin Bucaspor’dan transfer ettiği Salih Uçan’ın da çıkan haberler arasında ilk on sıra içinde yer aldığı görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: