Kuyubaşı Toki Belediyeye Bağlanıyor

Batman'da selden zarar görenler için inşa edilen ve uzun bir süre su sıkıntısı çeken Kuyubaşı...

Batman'da selden zarar görenler için inşa edilen ve uzun bir süre su sıkıntısı çeken Kuyubaşı TOKİ’nin belediye sınırlarına dahil edilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Kuyubaşı TOKİ konutlarının belediye sınırlarına dahil edilmesi, belediye meclisi tarafından kabul edildi. TOKİ konutlarının bulunduğu alana mahalle olarak isim verilmesi, konutların bulunduğu yerdeki cadde ve sokakların adlandırılmasına ilişkin önerinin sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesi için 5393 Sayılı Belediye Kanunun 24. maddesi uyarınca çalışma yer tespit tarife belirleme komisyonuna havale edildi. Komisyon tarafından gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra konunun bir sonraki belediye meclis toplantısında görüşülmesine oy birliği ile karar verildi. Yapılan çalışmalar sonrasında Kuyubaşı TOKİ'nin resmen belediyeye bağlanacağı ve TOKİ sakinlerinin belediyenin tüm hizmetlerinden faydalanacağı belirtiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz