Kuyucak’ta Görev Yapan Öğretmeler Zümre Toplantısında Bir Araya Geldi

Kuyucak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012-2013 eğitim öğretim yılının daha başarılı geçmesi amacıyla ilçe genelinde...

Kuyucak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2012-2013 eğitim öğretim yılının daha başarılı geçmesi amacıyla ilçe genelinde görev yapan öğretmenlerin katılımı ile zümre toplantısı yaptı. 295 öğretmenin katıldığı toplantıda, geçen yıl değerlendirilirken, bu yılın daha başarılı geçmesi için yapılması gerekenler ele alındı.

Kuyucak Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Terzi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serpil Şahbudak ve öğretmenler katıldı. Aynı zamanda tanışma toplantısı da olan zümre toplantısında Milli Eğitim Şube Müdürü Terzi, eğitim ve öğrencilerin başarıları ile ilgili sunum yaptı. Kuyucak’ın eğitimde ciddi bir başarı yakaladığını ve bu başarı çıtasının artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Serpil Şahbudak, özverili çalışmalarından dolayı meslektaşlarına teşekkür ederek, kendilerine hak ettikleri ortamlarda eğitim yapmalarını sağlamak için çalıştıklarını söyledi. İlçede görev yapan tüm öğretmenlerin her türlü sıkıntılarında yanlarında olacağını söyleyen Serpil Şahbudak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi hepimizin ortak arzusudur. Kuyucak İlçe merkezinde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca yeni bir İlkokul ve Kuyucak Çok Programlı Lisesi’ne yeni bölümler açmayı planlıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kültür salonundaki programın ardından ilçede görev yapan 204 kişiden oluşan ilkokul öğretmen ve idarecileri Atatürk Ortaokulu’nda 91 branş öğretmeni ise Kuyucak Çok Programlı Lisesi Salonu’nda toplantılarına devam ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz