Kuyudan gizli aşk cinayeti çıktı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde geçen 31 Ağustos'ta ortadan kaybolan evli ve 2 çocuk babas 46 yaşındaki Metin Ay'ın, bir köy evindeki kuyuda battaniyeye sarılı cesedi bulundu.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde geçen 31 Ağustos'ta ortadan kaybolan evli ve 2 çocuk babas 46 yaşındaki Metin Ay'ın, bir köy evindeki kuyuda battaniyeye sarılı cesedi bulundu.

Ay'ın gizli aşk yaşadığı öne sürülen kadının erkek kardeşi ve biri kadın iki arkadaşı tarafından öldürüldüğünü belirleyen jandarma, şüphelileri gözaltına aldı.

Bornova'ya bağlı Yaka Köyü Özbek Mahallesi'nde oturan Zeki Demir 21 Eylül çarşamba günü, uzun süredir kullanmadığı evine 10 metre mesafede bulunan su kuyusundan dinamoyu almak istedi. Çocukların içine düşmemesi için kuyunun ağzına çivilediği tahtaları söken demir, kuyunun içinde battaniyeye sarılı bir şey görünce durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kuyudan çıkarttıkları battaniyeyi açınca bazı yerleri çürümüş çıplak bir erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan araştırmada, cesedin, geçen 31 Ağustos'ta kaybolan evli ve 2 çocuk babası Metin Ay'a ait olduğu belirlendi.

Reklam
Reklam

GİZLİ AŞK İDDİASI Karşıyaka'da market işleten Metin Ay'ın hayatını ve çevresindeki insanları araştıran jandarma ekipleri, kendisiyle aynı mahallede oturan S.Y. (28) ile gizli aşk yaşadığı iddiaları üzerine soruşturmayı bu yönde yoğunlaştırdı. Demir'in evine giden yol üzerindeki dükkanların güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, Ay'ın kaybolduğu 31 Ağustos günü, gizliaşk yaşadığı ileri sürülen S.Y.'nin kardeşi O.Y. (26) ve onun arkadaşlarından kadın olan O.İ.(36) ile M.A.'nın (30) otomobille geçtiklerini tespit etti. Jandarma ekipleri O.Y.'yi dün evinde gözaltına alırken, adreslerini tespit ettiği O.İ. ve M.A.'yı da cinayet suçlamasıyla gözaltına aldı.

İŞKENCE YAPIP ÖLDÜRMÜŞLER 3 şüpheli jandarmada verdikleri ilk ifadede O.Y.'nin, ablası S.Y. ile ilişkisini öğrendiği Metin Ay'ı konuşmak için Örnekköy'deki evine davet ettiğini, eve gelen Ay'ı etkisiz hale getirdikten sonra işkence yapıp döverek öldürdüklerini, cesedi battaniyeye sarıp, gece yarısı köy evindeki kuyuya attıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 3 şüphelinin, 'Tasarlayarak adam öldürme' suçlamasıyla bugün adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz