Kuyumcu Alarmı Hırsızların Işine Yaradı

Bolu'da, gece saatlerinde kuyumcu dükkanının kepenklerini keserek camı kıran hırsızlar, vitrindeki altınları alarak kayıplara karıştı....

Bolu'da, gece saatlerinde kuyumcu dükkanının kepenklerini keserek camı kıran hırsızlar, vitrindeki altınları alarak kayıplara karıştı. Dükkan alarmının sadece kapıya duyarlı olması hırsızların işine yaradı.

Olay, dün gece saat 02.45 sıralarında, Yukarı Çarşı Mahallesi'nde bir kuyumcuda meydana geldi. Akşam saatlerinde her zamanki gibi mesaisini tamamlayarak dükkanını kapattıktan sonra evine giden Tahsin İraz isimli bir kuyumcunun dükkanı soyuldu. Devriye gezen polisler, kuyumcu dükkanının soyulduğunu fark edince iş yeri sahibine telefonla ulaşıldı. Saat 04.30 sıralarında dükkanına gelen Tahsin İraz, vitrinde bıraktığı altınların çalındığını fark etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri çağırıldı.
İddiaya göre, kuyumcu dükkanındaki alarm sadece kapıya duyarlı olması nedeniyle hırsızların camı kırarak içeri girmeden vitrindeki altınları aldıkları tahmin ediliyor. Yapılan ilk incelemelerde hırsızların güvenlik kamerasına yakalanmadığı görüldü. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin sadece soygunun yapıldığı kuyumcu dükkanı değil çevredeki dükkanların güvenlik kameralarını da inceleyerek kuyumcuya girdikleri düşünülüyor. Polis olay ile ilgili soruşturma başlatırken kuyumcunun zararının ne kadar olduğu tespit edilemedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: