Kuyumcu Soyguncuları Adliyede

Pendik’te 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kuyumcu soygunuyla ilgili gözaltına alınan 10 kişi...

Pendik’te 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kuyumcu soygunuyla ilgili gözaltına alınan 10 kişi adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen olayda Pendik Tandoğan Caddesi'nde bulunan kuyumcuya soygun girişiminde bulunulmuş, olay sırasında Rıfat Bilgin ve Tekinay Uğur Tekin hayatını kaybetmiş, Şakir Bilgin ise yaralanmıştı. Soygunu gerçekleştiren C.G. ile A.H.Y. polis tarafından kısa bir süre sonra yakalanmıştı. Terör örgütü TKP/ML üyesi olduğu iddia edilen şüphelilerin yakalanmasının ardından polis, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 8 şüpheliyi daha gözaltına almıştı. Gözaltına alınan 10 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Şüpheliler, Terörle Mücadele Kanunu (TMK) 10. madde ile yetkili savcılık tarafından sorgulanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: